KOLLEGOR

Anja Lindberg
ICF-certifierad coach, driver Coachutbildning Sverige.

ICF-certifierad coach som driver Coachutbildning Sverige och har arbetat med coaching på heltid sedan 2002. NLP-coachutbildad hos Joseph O´Connor (ICC). Fil mag i psykologi, KBT-terapeut. Författare till böckerna Grundbok i coachning och Livbåt för ledare.

 
 
 

Agneta Lundgren
ICF-certifierad coach, kommunikolog

Ledarutvecklare och grupputvecklare som arbetar med kommunikations- och förändringsprocesser som kommunikolog. Hon arbetar även som konsult med grupper och indvider i utveckling sedan 1999, framförallt med ledare i näringslivet och säljare med varierande uppdrag

 
 
 

Joakim Muschött
ICF, Professional Certified Coach, PCC

ICF Professional Certified Coach. Mental Training Master via Skandinaviska Ledarhögskolan. Samtalsledare inom Mansjouren i Stockholms Län. VD i konsultbolag sen 1997. Rådgivning åt nya entreprenörer. Coaching för ledare och specialister som vill bli starkare och fatta bra beslut. Omställning för uppsagda. Karriärutveckling för medarbetare. Kunderna är koncerner och mindre bolag inom såväl privat som offentlig sektor. Författare till en bok om mod (Mera mod – bejaka din rädsla och våga mer).

 
 
 

Catharina Hansson
Författare, mediaentreprenör och kommunikationskonsult
VD Idéimperiet

Erfaren kommunikatör, skribent och mediaentreprenör. Utbildar och håller workshops i kreativitet, idéprocesser och även utbildningen Ridning & Ledarskap. Mentor, styrelseuppdrag. Utbildad handledare i Kärnkvaliteter, Certified Core Quadrant Trainer. Driver magasinet och nätverket Passion for Business samt ett antal andra mediaprojekt/tidningar/böcker.